promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte az RTL: a Cápák között után itt a Cápák árnyékában is
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most már nem csak Cápák között, de Cápák árnyékában is lesz az RTL-nél.

Az RTL hatalmas tengerében most már nem egy, hanem két nagy cápa is éldegélhet, ugyanis a nagy sikernek örvendő üzleti showműsor, a Cápák között mellé megérkezett Magyarországra a Cápák árnyékában is. Mint köztudott, a Cápák között sem magyar találmány, az amerikai Shark Tank című műsor hazai változataként lett bemutatva, a Cápák árnyékában pedig szintén egy amerikai gyártmány, ami 2022-ben debütált a tengerentúlon.

A rossz hír csupán az, hogy míg a Cápák között minden vasárnap este az RTL anyacsatornáján látható a televízióban, addig a Cápák árnyékában csupán az RTL+-ra fog érkezni, és minden szerdán újabb epizód fog hozzá felkerülni. Az ember azt gondolná a neve hallatán, hogy a Cápák árnyékában a Cápák között háttérműsora lesz, amiben mondjuk a befektetők külön véleményt mondanak egy vállalkozásról, vagy esetleg az adás lemenetele után egy sikeres üzletkötés után beszélnek arról, hogy végül összejött-e az üzlet vagy sem, és hogy hol tart a közös munka.

Az igazság viszont az, hogy a két produkciónak nincs köze egymáshoz - azt leszámítva, hogy kicsit hasonló a nevük. A Cápák árnyékában ugyanis egy amerikai sorozat, amiben a Trója csinos sztárja, Diane Kruger és Donald Sutherland játszik.

A történet szerint Lou Simms minden vágya, hogy Hollywoodban dolgozhasson. A Fontaine filmstúdiónál tud elhelyezkedni gyakornokként, ahol a hírhedt Joyce Holt lesz a főnöke. A kőkemény stúdióvezető eleinte észre sem veszi az új alkalmazottját, de ez hamar megváltozik, és rájön, több rejlik a lányban. A kisvárosból érkező Lou első látásra egy naiv, ártatlan kislány látszatát kelti, de senki nem sejti, valójában milyen sötét titkot őriz a lány.

A Donald Sutherland nevével is fémjelzett széria Magyarországon kizárólag az RTL+ kínálatában tekinthető meg. A hat epizódból álló sorozat első és második epizódja már elérhető a streaming szolgáltatás előfizetői számára, a Cápák árnyékában további részei szerdánként érkeznek majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás