promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi végre a magyarokkal ért egyet és beleállt egy problémába, ez a dolog nagyon idegesíti Krausz Gábor exét
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta beszédtéma ez a dolog, most Tóth Gabi is állást foglalt és nagyon bosszantja.

Tóth Gabi ismertsége alatt nagyon kevés olyan dolgot tudott tenni, amivel ne vívta volna ki a társadalom nagyobb felének ellenszenvét: legyen szó akár zenéről, divatról, pasiválasztásról, vagy akár fellépésről valahogy a nép és ő mindig az érem két oldala voltak. Ezért is lehet szokatlan, hogy egyszer, valamiben Tóth Gabi és a magyar nemzet nagyobbik fele egyetért. Ráadásul ez éppen valami nemes ügyben történő amolyan szükséges rossz: az üdítőkre felszerelt újfajta kupak, ami túlzás nélkül mondjuk, hogy emberek millióit kergeti az őrületbe.

Tóth Gabi 24 óráig elérhető Instagram történetben tett ki egy vicces képet, amelyet még egy rövid ideig IDE kattintva tudsz megtekinteni. Ezen egy 2022-es és egy 2024-es állapot látható. Míg az első képen a férfi nyugodta iszik az üdítőitalából, addig a második képen ez már kényelmetlenül felnyomja az órát, rossz perceket szerezve a kellemes nedű fogyasztásának. Ezek szerint az énekesnő is találkozott már a jelenséggel és neki sem nyerte el a tetszését a kényelmetlen megoldás.

Nem ez az egyetlen környezetvédelmi kérdés, ami megosztja az embereket: a Facebookon több REpohár ellenes csoport is alakult már, ahol sokan nehezményezik, hogy pénzt kérnek egy pohárért, majd annak visszavitele után egy tokent kapnak, amit aztán maguknál hordva tudnának új poharat kérni: ám ez sokszor elveszik, ott hagyják, így igazából a legközelebbi alkalommal ismét ki kell ezt fizetni és kezdődik elölről a procedúra.

Az újfajta üdítőknél is bosszantó a helyzet, hiába szolgálja a környezetvédelmet, ami vitathatatlanul egyre fontosabb a mai modern, rohanó világunkba. Ám a gyártók ezt a biztonsági záras kupakot nem jókedvükből vezették be: Európai Uniós szabály az, hogy már így kell gyártani a műanyag üveges termékeket. Több sztár csinált már viccet ebből, most pedig Krausz Gábor exe is beállt az intézkedést kritizálók sorába.

A gyártók is tartottak tőle, hogy a vásárlóknak nem fog tetszeni az újítás, ami kivételesen nem a fogyasztói igényeket szolgálja, a Coca Cola például így jelentette be, hogy változik náluk az eddig megszokott kivitelezés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás