promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila viccet csinált Tomán Szabinából, az egész ország a Cápák között üzletasszonyán nevet
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lelepleződött Tomán Szabina másik oldala is?

Árpa Attilát legtöbben színészként, producerként ismerik Magyarországon, de A Nagy Ő-ben megmutatta egy másik oldalát is, ahol élete párját kereste több-kevesebb sikerrel.

Árpa sokszor mutatja meg macsós, pasis, laza oldalát, sokszor bebizonyította már, hogy nem fél viccet csinálni másokból, és magából sem, de mindig igyekszik tudni hol a határ. A Nagy Ő-ben is többször viccelte meg a szívéért versengő lányokat, de nem mindenki vette könnyen a poénokat.

Árpa a műsor után szinte rögtön szakított kiválasztottjával, és azóta is szingli a hírek szerint. Volt feleségével viszont, a Cápák között kőkemény üzletasszonyával, Tomán Szabinával mai napig jóban vannak, 12 évig alkottak egy párt. Egy közös lányuk született, a most 12 éves Amira, de a nyilvánosság előtt nem szívesen beszélnek már a közös múltjukról.

Árpa Attila maga is használja az exe híres diétás termékeit és rendszeresen vásárol tőle. Most viszont egy humoros TikTok-videóban mutatja meg, hogy nem minden esetben bölcs döntés zavarni Tomán Szabinát.

A rövid poénvideóban Árpa Attila vidáman tart az exfelesége boltja felé, amikor is erős kiabálást hall bentről és megtorpan az ajtóban, mivel úgy tűnik, hogy éppen róla van szó, és nincs jó kedvében Tomán Szabina (legalábbis erre utaló módon van előadva a dolog, de mivel csak egy torzított hangot hallunk, így könnyen lehet, hogy nem is az üzletasszony az, csak a vicc kedvéért ilyen az egész). Végül a videó csattanójaként úgy dönt, hogy inkább visszafordul és a netről rendeli meg a termékeket, nem Tomán Szabinától személyesen.

A humoros gegvideót itt láthatod:

Árpa Attila és Tomán Szabina hosszú házassága nem harmadik fél miatt ért véget, szimplán kiszerettek egymásból és kihűltek az egymás iránti érzéseik, így a válás mellett döntöttek még 2016-ban.

"Ő ezt az egész karriert még mellettem kezdte el, szerintem lélekben támogattam is az elején, nem akarom azt mondani, hogy másban is, mert akkor megsértődik, ő nagyon büszke arra, hogy egyedül csinálta, és ez így is van. Büszke vagyok rá, használom a termékeit. Azzal, hogy ennyire elfoglalt üzletasszony, ezzel több időm jut a lányomra is, tehát vannak előnyei ennek. Ő karrierista és családanya is egyszerre, ami működik, de azért van, hogy nem lehet összeegyeztetni a kettőt, és akkor mindig ott van apuka. Tudod, a naplopó művész, színész, aki mindig ráér"

nyilatkozta exéről Árpa Attila.

Tomán Szabina pedig valóban sikeres és a színész utáni párjával azóta is harmóniában élnek és megtalálták egymás mellett a tartós boldogságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás