promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a lehűlés, ezen a napon érkezik hazánkba, ennyi fokkal esik majd a hőmérséklet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás ígérkezik az elkövetkező pár napban Magyarországon.

Az elmúlt hetekben sokszor láthattuk azt, hogy bizony záporok és zivatarok sokszor megjelentek, az ország több részében pedig akár kiadós zuhéban is részünk lehetett. Végül az elmúlt időszakban ez lett az állandóság, így a csapadék velünk volt, sokan persze ezt nem sajnálták. Ám most megérkezik a csapadék mellé egy kis lehűlés is, aminek azért sokan már nem örülnek.

A meteorológusok elmondták, hogy mikor érkezhet a lehűlés.

A HungaroMet figyelmeztető-előrejelzésben a keddre vonatkozóan figyelmeztet, hogy bizony mind a 19 vármegyében lehet részünk majd csapadékban az elkövetkező időszakban. Mint a figyelmeztető előrejelzésből kiderül valamennyi vármegyében jöhetnek majd záporok a holnap nap folyamán. Napközben kedden nagyobb eséllyel az ország északkeleti részén, illetve az Észak-Alföldön hullhat az égből csapadék, majd az ország délnyugati felében helyenként.

Egy hullámzó frontálzóna közelíti meg az országot a HungaroMet meteorológiai előrejelzése szerint, melynek az előoldalán nedvesebb léghullámok érkeznek majd a Kárpát-medencébe. És ezért nő meg majd a záporok és zivatarok kialakulásának esélye.

Érkezik egy kisebb lehűlés is majd a héten, ez pedig szerdán várható. A HungaroMet térképes előrejelzésében azt is láthatjátok, hogy mennyire hűl majd le a levegő , milyen csúcshőmérsékletek várnak majd ránk az elkövetkező napokban.

Íme térképre vetítve is az eredmények:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás